Înlocuire componente laptop

Tehnicieni cu experiență

Este posibil ca uneori să simțiți că laptopul dvs nu funcționează la fel de bine ca atunci când l-ați achiziționat. Dacă sunteți siguri că problema nu se datorează unor viruși, malware sau altceva legat de software, atunci este posibil ca memoria RAM a dispozitivului sau spațiul de stocare să nu mai permită buna funcționare a operațiunilor. Faptul că laptopul nu mai răspunde la comenzi, se blochează pur și simplu, are lag, timpul de încărcare a a crescut foarte mult, pornirea lentă – toate acestea pot însemna că este nevoie să faceți un upgrade la componentele laptopului.

La un PC este foarte ușor să înlocuiți una dintre componente, doar desfaceți carcasa și înlocuiți piesa dorită. Însă în cazul laptopului situația este mai complexă și nu este la îndemâna oricărei persoane.

Oricum unui laptop nu îi pot fi schimbate foarte ușor componentele, de exemplu memoria RAM și memoria HDD sau SSD pot fi schimbate de majoritatea dintre noi, însă alte componente necesită aparatură specială și cel mai bine ar fi să mergeți la un service dedicat.

Reparații Laptop București

Diagnosticare laptop gratuită

Reparații placă de bază laptop

Curățare laptop de praf

Înlocuire display laptop

Reparații carcasă laptop

Înlocuire componente laptop

Sunați acum
Hartă