Reparații placă de bază laptop

Tehnicieni cu experiență

Un laptop este un computer simplu și compact. Cu toate acestea, compacticitatea sa este motivul pentru care apar și multe complicații. De exemplu, în timp ce o placă de bază a unui PC are diferite sloturi și porturi pentru ca alte componente să fie atașate, o placă de bază a unui laptop are o mulțime de componente integrate deja iar aceste porturi lipsesc. Un exemplu destul de des întâlnit este placa audio sau placa video, care la un PC sunt separate de placa de baza, iar într-un laptop sunt integrate pentru a ocupa cât mai puțin spațiu.

Din cauza acestor motive, afirmăm că placa de bază este, probabil, cea mai importantă parte a unui laptop. Este, de asemenea, și cea mai dificilă de reparat componentă a unui laptop.

Ori de câte ori o problemă apare la placa de bază, nu ar trebui să vă asumați riscul de a o repara dvs înșiși, deoarece în cazul în care nu faceți acest lucru în mod corespunzător, puteți aduce daune ireparabile întregului laptop.

Cel mai bine este să ne vizitați la sediul nostru din Calea Călărași nr 34 București, unde vă putem ajuta cu repararea sau înlocuirea plăcii de bază, precum și cu garanție pentru lucrarea efectuată.

Reparații Laptop București

Diagnosticare laptop gratuită

Reparații placă de bază laptop

Curățare laptop de praf

Înlocuire display laptop

Reparații carcasă laptop

Înlocuire componente laptop

Sunați acum
Hartă