Articole reparații laptop

Tehnicieni cu experiență

3 motive bune sa iti instalezi un antivirus de calitate

Fie ca il utilizezi in scopuri personale, fie ca il utilizezi doar la birou, o protectie antivirus de calitate este absolut esentiala pentru laptopul tau. Cu toate acestea, multi dintre noi trecem adesea cu vederea instalarea unui program antivirus adecvat, iar multi dintre noi chiar nu constientizeaza cat de important este sa isi protejeze calculatorul de virusi si malware si sa mentina un sistem sanatos.

Upgradarea laptopului de la HDD la SSD

Este destul de dificil sa upgradezi un laptop intr-un mod care chiar sa conteze si sa iti ofere posibilitatea de a vedea diferentele. Procesoarele, placa de baza si placa video nu pot fi inlocuite in general si chiar daca ar fi posibil, costul ar fi foarte mare, iar...

Simptome ale unei plăci video defecte

Când o placă video are probleme, imaginea nu mai are fluență și începe să fie fragmentată. Nu este un semn suficient pentru a-ți da seama că este vorba despre o placă video stricată – pentru că și un hard afectat sau chiar problemele de RAM pot cauza acest simptom – însă dacă începi să vezi și alte efecte asociate cu acesta, atunci e foarte probabil să fie vorba de placa video.

Laptopul lent = softuri vechi și îmbătrânite

Nimic nu este mai frustrant decât un laptop lent, care îți da o mulțime de erori și care nu îți mai permite să îți faci treaba așa cum o făceai cândva. Unul dintre motivele pentru care un laptop devine leneș și mai puțin eficient ține de partea de software, iar asta se poate rezolva la un service laptop.

5 greșeli care îți distrug laptopul

E adevărat că telefoanele smart și tabletele sunt printre device-urile cele mai populare ale acestui secol, însă există extrem de mulți consumatori care preferă să utilizeze laptopuri și calculatoare desktop, grație performanțelor oferite de acestea și capacității lor de stocare. Însă din păcate, cei care folosesc computere și laptopuri fac și extrem de multe greșeli care le pot distruge echipamentele, uneori fiind extrem de greu și pentru noi să le reparăm.

Windows 10 aduce cu noul Browser Spartan!

Windows 10 vine cu un nou Browser Spartan încorporat, mult mai rapid, mai sigur şi cu aplicați utile şi noi. Aceste aspecte îi face pe cei de la Microsoft să spere într-o reintrare în competiţie la acest capitol, ţinând cont că explorer este un Browser greoi ce consuma multe resurse, lucru ce duce inevitabil la scăderea vitezei de procesare a Laptopului, Calculatorului.

De ce se oprește laptopul brusc?

Când laptopul se opreşte brusc, uita-te pe spatele laptopului la ventilator şi vezi cât de prăfuit este acesta, apoi verifică temperatura acestuia. Componentele precum procesorul sau cipul video degajă cea mai mare căldura. Măsurarea temperaturii componentelor laptopului se realizează cu programul gratuit HWmonitor.

Reparații Laptop București

Diagnosticare laptop gratuită

Reparații placă de bază laptop

Curățare laptop de praf

Înlocuire display laptop

Reparații carcasă laptop

Înlocuire componente laptop

Calitate și experiență

Clienții noștri recomandă serviciile noastre.

RECENZII

Ce spun clienții:

Sunt multumita de serviciile si reparatiile oferite.

Alina L.

Multumesc echipei pentru  amabilitate și profesionalism!

Doina D

Profi!! Rezolvat rapid si prompt!

Iustin M.

Rezolvare repede si foarte bine!

Florin S.

Servicii de calitate! Recomand!!!

George I.

Super băieții de la service.  Bravo

Marian M.

Sunați acum
Hartă