Windows 10 vine cu un nou Browser Spartan încorporat, mult mai rapid, mai sigur şi cu aplicați utile şi noi. Aceste aspecte îi face pe cei de la Microsoft să spere într-o reintrare în competiţie la acest capitol, ţinând cont că explorer este un Browser greoi ce consuma multe resurse, lucru ce duce inevitabil la scăderea vitezei de procesare a Laptopului, Calculatorului.

O altă noutate pentru acest nou Browser Spartan ce vine la pachet cu Windows 10, este posibilitatea utilizatorilor de a îl instala pe platforme mobile cum ar fi telefoane, smartphone-uri sau tablete, acolo unde explorer nu era accesibil.

Browser Spartan este foarte aşteptat de internauţi, după atâta agitație şi curiozităţi neștiute, sperăm şi noi să fie o aplicaţie care să se ridice la aşteptările noaste şi să facă cu adevărat concurenţa cu Chrome și Mozilla.

Browserul Spartan inclus în Windows 10, este conceput pentru a unifica experienţa de navigare a internauţilor atunci când utilizatori au mai multe dispozitive cu sistem de operare de la Microsoft.

Cei de la Microsoft au prezentat noul browser, nume de cod Project Spartan, disponibil pe calculatoare, laptopuri dar şi pe tablete, telefoane şi Xbox, de curând au apărut mai multe informații despre acest nou produs, graţie unei postări apărute în reţeaua developerilor Microsoft.

Browserul Spartan va putea fi utilizat cu uşurinţă prin tastatură, mouse, touch, cu ajutorul gesturilor, cu vocea, cu controllerul sau cu senzorii. Browserul integrează Cortana pentru comenzi vocale, promite să îţi ofere o experienţă de citire fără a-ţi distrage atenţia. De asemenea, îţi permite să scrii notiţe.

Spartan vine cu o nouă maşină de randare numită Edge. Utilizatorii pot să se aştepte la o mai bună utilizare a SSL-ului şi la streaming video fără plugin-uri, scrie gsmarena.

Sunați acum
Hartă