E adevărat că telefoanele smart și tabletele sunt printre device-urile cele mai populare ale acestui secol, însă există extrem de mulți consumatori care preferă să utilizeze laptopuri și calculatoare desktop, grație performanțelor oferite de acestea și capacității lor de stocare. Însă din păcate, cei care folosesc computere și laptopuri fac și extrem de multe greșeli care le pot distruge echipamentele, uneori fiind extrem de greu și pentru noi să le reparăm.

Din fericire, pentru multe dintre aceste probleme există remedii, iar noi îți oferim reparații laptop de calitate, prompt și mereu la prețuri accesibile. Iată ce greșeli să nu comiți niciodată, dacă vrei să îți conservi laptopul cât mai mult timp:

1.Nu îți băga nasul în setări și ajustări avansate dacă nu te pricepi. Problema cu aceste setări care ar trebui să îți îmbunătățească performanța (un update în BIOS de exemplu) este că trebuie să știi ce faci dacă vrei să ai rezultate bune și să nu cauzezi un dezastru! Dacă doar crezi că te-ai putea descurca, mai bine renuntă și vino la service-ul nostru de reparații laptop București și noi te putem ajuta să ai cel mai performant laptop, fără probleme și defecțiuni.

  1. Nu te juca cu energia. Căderile de tensiune și suprasarcinile pot distruge un laptop pe care îl lași mereu în priză, cauzând defecțiuni grave pentru HDD și SSD-uri, uneori chiar permanente. Pentru că nu poți controla aceste variații bruște de tensiune, poți să folosești ceva protecție. Astfel, poți folosi un backup de baterie sau o sursă de energie neintreruptibila, care poate regla variațiile și astfel să împiedice problemele.
  2. Nu lasă laptopul să meargă peste noapte. Există câteva motive pentru care este o greșeală să lași latopul să funcționeze zi și noapte. Chiar dacă este în stare inactivă, el tot generează căldură, astfel că sistemul de răcire funcționează non stop. Dacă acest sistem cedează, atunci vei avea eterna problema a supraîncălzirii.
  3. Respectă protocolurile de securitate. Iar asta înseamnă să nu accesezi site-uri dăunătoare. Evita să dai click pe bannere publicitare și deschide doar emailuri de la expeditori cunoscuți și nu cele care arată a spam. Și, desigur, atenție la parole și la gestionarea lor!
  4. Nu uită de antivirus. În ciuda faptului că toată lumea știe că există virusuri și malware, încă există persoane care nu au programe antivirus instalate. Alege un antivirus bun care face update-uri automat.

Sunați acum
Hartă